Индустриски прочистувачи на воздух

Индустриски прочистувачи на воздух

Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403

AERSERVICE equipments

Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403

600,000ДЕН. без ДДВ 508,475ДЕН.

AER - Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403Техничка информација:- Модел: SE-403- Влезен напон: 230V- Моќност: 160W- Број на вентилатори: 3 - Проток ..

Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403

AERSERVICE equipments

Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403

360,000ДЕН. без ДДВ 305,085ДЕН.

AER - Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403Техничка информација:- Модел: SO-403- Влезен напон: 230V- Моќност: 160W- Број на вентилатори: 3 - Проток на возд..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)