Алати за глодање и рендисување

Алати за глодање и рендисување 

Електрична бисквитарка 900W

FERM power tools

Електрична бисквитарка 900W

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

BJM1009 - Електрична бисквитарка 900WСпецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 900W- Брзина на празен од: 11.000/min.- Пила: 100x22mm- Длабочина на сечење: 0-14mm- Регулација: 0° ..

Електрична глодалка/фреза 1200W

FERM power tools

Електрична глодалка/фреза 1200W

6,499ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

PRM1021 - Електрична глодалка/фреза 1200W (3 глодала)Спецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 1.200W- Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.- Максимална длабочина: 50mm-..

Електрична глодалка/фреза 1300W

FERM power tools

Електрична глодалка/фреза 1300W

8,499ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

PRM1015 - Електрична глодалка/фреза 1300W (6 глодала)Спецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 1.300W- Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.- Максимална длабочина: 60mm-..

Електрична глодалка/фреза 2200W - 12mm

FERM industrial

Електрична глодалка/фреза 2200W - 12mm

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

PRM1019P - Електрична глодалка/фреза 2200W - 12mmСпецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 2.200W- Брзина на празен од: 9.000-22.000/min.- Максимална длабочина: 50mm- Максимал..

Електрично ренде/абрихтер 620W

FERM industrial

Електрично ренде/абрихтер 620W

7,999ДЕН. без ДДВ 6,779ДЕН.

PPM1015P - Електрично ренде/абрихтерСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 620W- Брзина празен од: 0-17.000/min.- Ширина на рендесување: 82mm- Дебелина на рендесување: 0-2m..

Електрично ренде/абрихтер 650W

FERM power tools

Електрично ренде/абрихтер 650W

5,999ДЕН. без ДДВ 5,084ДЕН.

PPM1010 - Електрично ренде/абрихтер 650WСпецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 650W- Брзина на празен од: 16.500/min.- Ширина на рендесување: 82mm- Дебелина на рендесување: 2mm..

Маса за контурна глодалка/фреза - 162mm

FERM power tools

Маса за контурна глодалка/фреза - 162mm

8,999ДЕН. без ДДВ 7,626ДЕН.

PRA1011 - Маса за контурна глодалка/фреза - 162mmСпецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Димензија: 455x330- Максимален дијаметар: 162mmОпис- Безбедносно копче- Адаптер за прашина- Регул..

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)