Пневматски специјални алатки

Пневматски специјални алатки

Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034

OMEGA air

Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2505706 - Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034 z - 1/4Техничка информација- Брзина: 1.800 мин-1- Дијаметар на монтирање: 1-10 mm- Насока на вртење: лево-десно- Тежина: 1,1 кг- П..

Пневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

OMEGA air

Пневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

2506874 - Пневматска комбинирана алатка со сајла (во гарнитура)Техничка информација- Сетот содржи масло за масло, клучеви и 10 брусилки- Големина на прибор: 3 мм- Брзина: 54.000 ми..

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал

OMEGA air

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2506871 - Пневматска убодна пила за сечење лим/металТехничка информација- Фреквенција на сечење: 10.000 мин-1- Потрошувачка на воздух: 184 l / min- Работен притисок: 6,2 бари- Снаб..

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027

OMEGA air

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

2505708 - Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027 zТехничка информација- Брзина: 25.000 мин-1- Дијаметар на прифат: 3 или 6 mm- Тежина: 0,4 кг- Потрошувачка на воздух: 115 l ..

Пневматски ножици за сечење лим/метал

OMEGA air

Пневматски ножици за сечење лим/метал

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2506872 - Пневматски ножици за сечење лим/металТехничка информација- Фреквенција на сечење: 2.500 min-1- Потрошувачка на воздух: 170 l / min- Работен притисок: 6,2 бари- Снабдување..

Пневматски секач во гарнитура LX-004

OMEGA air

Пневматски секач во гарнитура LX-004

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2505705 - Пневматски секач во гарнитура LX-004 z - 1/4Техничка информација- Фреквенција на удар: 3.500 bpm- Прицврстување со шест рабови: 10,2 mm- Тежина: 1,4 кг- Потрошувачка на в..

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)