Потопни пумпи

Потопни пумпи за чиста и нечиста вода

Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOX

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

2300483 - Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 1100 W- Максимална потисна висина: 9,5 m- Максимален ..

Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOP

OMEGA air

Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOP

12,999ДЕН. без ДДВ 11,016ДЕН.

2300674 - Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOPТехничка инфомација:- За чиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 1.200 W.- Максимална потисна висина: 40 m- Макс..

Потопна пумпа 250W - CSP250C

OMEGA air

Потопна пумпа 250W - CSP250C

2,893ДЕН. 2,999ДЕН. без ДДВ 2,452ДЕН.

-4%

2300358 - Потопна пумпа 250W - CSP250CТехничка информација:- За чиста вода- Куќиште од пластика- Моќност: 250 W- Максимална потисна висина: 6 m- Максимален проток: 4000 l/h- Должин..

Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIM

OMEGA air

Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIM

5,999ДЕН. без ДДВ 5,084ДЕН.

2300673 - Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIMТехничка информација:- За чиста вода во фонтани- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 400 W- Максимална потисна висина: 6,..

Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOX

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

2300360 - Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 400 W- Максимална потисна висина: 5 m- Максимален прото..

Потопна пумпа 550W - CSP550C

OMEGA air

Потопна пумпа 550W - CSP550C

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2300361 - Потопна пумпа 550W - CSP550CТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од пластика- Моќност: 550 W- Максимална потисна висина: 7 m- Максимален проток: 10.500 l/h- До..

Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOX

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

2300359 - Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 750 W- Максимална потисна висина: 8 m- Максимален прото..

Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOX

8,499ДЕН. без ДДВ 7,203ДЕН.

2300971 - Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 900 W- Максимална потисна висина: 8,5 m- Максимален про..

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)