Аголни Брусилки

Аголни Брусилки

Аголна брусилка 850W - 125mm

FERM industrial

Аголна брусилка 850W - 125mm

3,699ДЕН. без ДДВ 3,135ДЕН.

AGM1115P - Аголна брусилка 850W - 125mm Спецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 850W- Дијаметар: Ø125mm- Брзина на празен од: 12.000/min.- Навој: M14- Тежина: 2.1kgОпис..

Аголна брусилка 950W - 125mm

FERM industrial

Аголна брусилка 950W - 125mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

Ново

AGM1095P - Аголна брусилка 950W - 125mm Спецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 950W- Дијаметар: Ø125mm- Брзина на празен од: 12.000/min.- Навој: M14- Тежина: 2.1kgОпис..

Аголна брусилка 2500W - 230mm Аголна брусилка 2500W - 230mm

FERM power tools

Аголна брусилка 2500W - 230mm

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

AGM1088 - Аголна брусилка 2500W - 230mm Спецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2500W- Дијаметар: 230mm- Брзина на празен од: 6.500/min.- Навој: M14Опис- Електронска рес..

Аголна брусилка 2600W - 230mm

FERM industrial

Аголна брусилка 2600W - 230mm

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

AGM1119P - Аголна брусилка 2600W - 230mm Спецификации- Напон: 220-240V~, 50/60Hz- Моќност: 2.600W- Дијаметар: Ø230mm- Брзина на празен од: 6.500/min.- Навој: M14- Тежина: 6.7k..

Аголна брусилка 710W - 115mm

FERM industrial

Аголна брусилка 710W - 115mm

3,299ДЕН. без ДДВ 2,796ДЕН.

AGM1112P - Аголна брусилка 710W - 115mm Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 710W- Дијаметар: Ø115mm- Брзина на празен од: 11.000/min.- Навој: M14- Тежина: 2.0kgОпис..

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)