FERM POWER F20V PLATFORM

FERM POWER F20V PLATFORM  

- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)


Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

FERM power tools

Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

4,499ДЕН. без ДДВ 3,813ДЕН.

AGM1125 - Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm (без батерија)Спецификации- Дијаметар на дискот: Ø 115 mm- Брзина на празен од: 8.000/min- Вртежен момент: 3.5 Nm- Вретено навој..

Акумулаторска дупчалка 20V

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V

2,856ДЕН. 3,499ДЕН. без ДДВ 2,420ДЕН.

-18%

CDM1143 - Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)Спецификации- Максимален вртежен момент: 45Nm- Брзина на празен од 1: 0-8.250min.- Брзина на празен од 2: 0-30.00min.- Стезни поз..

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

FERM power tools

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH

4,720ДЕН. 4,999ДЕН. без ДДВ 4,000ДЕН.

-6%

CDM1158 - Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (вклучено батерија и полнач во куфер)Спецификации- Максимален вртежен момент: 26Nm- Брзина на празен од 1: 0-350min.- Брзина на празен ..

Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V

FERM power tools

Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V

3,324ДЕН. 3,999ДЕН. без ДДВ 2,817ДЕН.

-17%

RSM1020 - Акумулаторска реципрочна пила/алигаторка 20V (без батерија)Спецификации- Брзина на празен од: 0-3.000/min- Движење на сечилото на пила: 22mm- Нето тежина: 1.7 kgОпис- LED..

Батерија 20V - 2.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 2.0AH

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

CDA1136 - Батерија 20V - 2.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Батерија 20V - 4.0AH

FERM power tools

Батерија 20V - 4.0AH

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

CDA1138 - Батерија 20V - 4.0AHСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користа..

Брз полнач 20V

FERM power tools

Брз полнач 20V

999ДЕН. без ДДВ 847ДЕН.

CDA1137 - Брз полнач 20VСпецификации- Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или ..

Мулти алатка 20V

FERM power tools

Мулти алатка 20V

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

OTM1009 - Мулти алатка 20V (без батерија)Спецификации- Брзина на празен од: 5.000-18.000/min- Агол на осцилација: 3.2°- Нето тежина: 1.1 kgОпис- LED светло- Контрола на брзината-&n..

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)