Комбинирани/мулти алатки

Комбинирани и мултифункционални алатки

Комбинирана алатка со флексибилна сајла 160W

FERM power tools

Комбинирана алатка со флексибилна сајла 160W

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

CTM1017 - Комбинирана алатка со флексибилна сајла 160WСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Moќност: 160W- Брзина на празен од: 8.000/35.000/min.- Отвор дијаметар: 2.4mm/3.2mmОпис- Вари..

Мулти алатка 280W

FERM power tools

Мулти алатка 280W

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

OTM1007 - Мулти алатка 280W во куфер за складирањеСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 280W- Брзина на празен од:11.000-20.000/min.- Осцилаторен агол: 2.8°Опис- Lock-on к..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)