Реципрочни пили

Реципрочни пили алигаторки 

Реципрочна пила/алигаторка 710W

FERM power tools

Реципрочна пила/алигаторка 710W

4,145ДЕН. 4,999ДЕН. без ДДВ 3,513ДЕН.

-17%

RSM1019 - Реципрочна пила/алигаторка 710WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 710W- Брзина на празен од: 0-2.800/min.- Должина на удар: 20mmОпис- Lock-on копче- Варијабилн..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)