Чекани/кршачи

Електрични чекани, кршачи за демолирање - СДС МАКС, ПЛУС итн.

Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAX

FERM industrial

Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAX

21,999ДЕН. без ДДВ 18,643ДЕН.

HDM1040P - Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAXСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1.200W- Удари во минута: 3.100/min.- Футер: SDS-max- Ударна енергија..

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAX

FERM industrial

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAX

27,999ДЕН. без ДДВ 23,728ДЕН.

HDM1041P - Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAXСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1.500W- Удари во минута: 1.000-1.900/min.- Футер: SDS-max- Ударна е..

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 16KG SDS MAX

FERM industrial

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 16KG SDS MAX

34,999ДЕН. без ДДВ 29,660ДЕН.

HDM1042P - Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 16KG SDS MAXСпецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 1.500W- Удари во минута: 1.400/min.- Футер: Hex 30mm- Ударна енергија: ..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)