Клипни компресори

Клипни компресори со директен погон

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

10,000ДЕН. без ДДВ 8,475ДЕН.

1400918 - Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

13,000ДЕН. без ДДВ 11,017ДЕН.

1400919 - Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 210- Моќност на моторот (kW): 1.5- Ел. врска ..

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

33,000ДЕН. без ДДВ 27,966ДЕН.

1400921 - Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 400- Моќност на моторот (kW): 2.2- Ел. врска..

Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar (со две глави)

OMEGA air

Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar (со две глави)

40,000ДЕН. без ДДВ 33,898ДЕН.

1401575 - Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar Техничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 410- Моќност на моторот (kW): 2.2- Д..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)