Електрични греалки

Електрични греалки

Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)

OMEGA air

Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2300547 - Електрична кварцна греалка 2KW - EG-PTC2 (30m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1 до 2 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 100 m 3 / ч- Напон: 230 V / ..

Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)

OMEGA air

Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2300548 - Електрична кварцна греалка 3KW - EG-PTC3 (50m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1.5 до 3 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 150 m 3 / ч- Напон: 2..

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

2300262 - Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1.5 до 3 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 280 m 3 / ч- Напон:..

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

2300471 - Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 2.5 до 5 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 388 m 3 / ч- Напон..

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

14,999ДЕН. без ДДВ 12,711ДЕН.

2300472 - Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 4.5 до 9 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 410 m 3 / ч- Напо..

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)