Машини за бушење/дупчење во бетон

Машини за бушење и дупчење во бетон

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)

TYROLIT group

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)

110,000ДЕН. без ДДВ 93,220ДЕН.

10990700 - Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 162mm (DRS162)Спецификации- Дупчење/бушење до Ø 162mm- Напон: 230V- Моќност: 2.5 kW- Брзина на празен од: 450 в..

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)

TYROLIT group

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)

180,000ДЕН. без ДДВ 152,542ДЕН.

10999880 - Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW - 250mm (DRS250)Спецификации- Дупчење/бушење до Ø 250mm- Напон: 230V- Моќност: 2.5 kW- Брзина на празен од: 360/850 вр..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)