Пневматски хефталки/шајкарки

Пневматски хефталки и шајкарки за забивање 

Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm -  6.3bar

FERM power tools

Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm - 6.3bar

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

ATM1051 - Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm -  6.3barСпецификации- Работен притисок: 4-7 bar- Должина спајалки: 16-40mm- Ширина на спајалки: 5.7mm- Должина на шајка: 15-..

Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7bar

OMEGA air

Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7bar

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2506300 - Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7barТехничка информација- Работен притисок: 4-7 bar- Тип на муниција: TIP 90 шајки - TIP 12 спајалки- Должина спаја..

Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3bar

FERM power tools

Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3bar

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

ATM1042 - Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3barСпецификации- Работен притисок: 4-7 bar- Должина на спајалки: 12-25mm- Ширина на спајалки: 5mm- Капацитет: 100 парчињаВклучено - Мас..

Пневматски пиштол за забивање CN90 55mm - 90mm

OMEGA air

Пневматски пиштол за забивање CN90 55mm - 90mm

26,000ДЕН. без ДДВ 22,034ДЕН.

2505831 - Пневматски пиштол за забивање шајки CN90 55mm - 90mm (Шајкарка)Техничка инфомација- Тежина на пиштолот: 4,25 кг- Работен притисок: 5,8 - 8 бари- Потрошувачка на возд..

Пневматски пиштол за забивање RGN CN90 55mm - 90mm

OMEGA air

Пневматски пиштол за забивање RGN CN90 55mm - 90mm

26,000ДЕН. без ДДВ 22,034ДЕН.

2506156 - Пневматски пиштол за забивање шајки RGN CN90 55mm - 90mm (Шајкарка)Техничка инфомација- Тежина на пиштолот: 4,25 кг- Работен притисок: 5,8 - 8 бари- Потрошувачка на ..

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)