АВТОМОБИЛСКА И ГАРАЖНА ОПРЕМА

АВТОМОБИЛСКА И ГАРАЖНА ОПРЕМА

Подобри го барањето

Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AH

FERM power tools

Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AH

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

GGM1003 - Акумулаторски пиштол за лепење 7.2V - 1.5AHСпецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 7.2V Li-lon (1.5Ah)- Време на полнење: 1 час- Стапче..

Пиштол за лепење 75W

FERM power tools

Пиштол за лепење 75W

448ДЕН. 499ДЕН. без ДДВ 380ДЕН.

-10%

GGM1004 - Пиштол за лепење 75WСпецификации- Напон: 220-240V, 50/60Hz- Моќност: 75W- Време на загревање: 3-5 минути.- Стапче за лепење: 7mm- Проток: 8-12g/min.Опис- Сталак за маса- ..

Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KG

FERM power tools

Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TTM1027 - Платформска транспортна количка за терет MAX - 150KGСпецификации- Максимален товар: 150kg- Димензија: 734x480mm- 2 подвижни тркала- 2 фиксни тркалаОпис- Гумени тркал..

Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3bar

FERM power tools

Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3bar

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

ATM1043 - Пневматски ударен одвртувач/завртувач 1/2" - 6.3barСпецификации- Работен притисок: 6-3 bar- Брзина на празен од: 7.000/min.- Приклучок: ½- Максимална сила: 310NmОпис- Лев..

Пневматско црево 10 метра - 8bar

FERM power tools

Пневматско црево 10 метра - 8bar

1,499ДЕН. без ДДВ 1,270ДЕН.

ATA1027 - Пневматско црево 10 метра - 8bar Спецификации- Универзални конектори/DIN- Спојки- 10 метра плетено црево- 8 бари..

Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800ml

FERM power tools

Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800ml

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

SGM1012 - Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800mlСпецификации- Напон: 220-240V, 50Hz- Моќност: 110W- Максимален проток: 3.000ml/min.- Контејнер: 800mlОпис- Регулација на прот..

Полнач за акумулатори 6V - 12V

FERM power tools

Полнач за акумулатори 6V - 12V

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

BCM1021 - Полнач за акумулатори 6V - 12VСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Моќност M ax. 110W- Капацитет на батерија Min. 20Ah - Max. 75AhОпис- Амперметар- 6/12V полнењеВклучено- Ком..

Работна маса на расклопување 150KG

FERM power tools

Работна маса на расклопување 150KG

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

WBM1004 - Работна маса на расклопување 150KGСпецификации- Максимален капацитет на носивост: 150kg- Висина на масата: 780mm- Димензии кога масата е отворена: 605x635x780mm- Дим..

Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12V

FERM power tools

Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12V

6,499ДЕН. без ДДВ 5,508ДЕН.

BCM1020 - Стартер/полнач за акумулатори 6V - 12VСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Моќност Max. 400W- Брзо полнење 12A/100S 6A/180S- Нормално полнење 6/12V DC, 2AОпис- Транспортна ра..

Транспортна количка за терет MAX - 225KG

FERM power tools

Транспортна количка за терет MAX - 225KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TTM1028 - Транспортна количка за терет MAX - 225KGСпецификации- Максимален товар: 225kg- Димензија: 1.130x545x430mm- Дебелина плоча: 3.5mmОпис- Tркала со топчесто лежисште- Стабилн..

Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KG

FERM power tools

Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KG

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

TJM1008 - Хидраулична дигалка/крокодилка - 2000KGСпецификации- Максимално подигање: 2.000kg- Минимална висина: 135mm- Максимална висина: 356mm- Висина на подигање: 221mmОпис- ..

Прикажани од 1 до 11 од вкупно 11 (1 страна/и)