Потезни циркулари герови

Потезни циркулари герови за сечење

Циркуларна потезна пила 1900W - 254mm

FERM power tools

Циркуларна потезна пила 1900W - 254mm

19,999ДЕН. без ДДВ 16,948ДЕН.

MSM1040 - Циркуларна потезна пила 1900W - 254mmСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1900W- Брзина на празен од: 4.800/min.- Максимален капацитет на сечење:Косина 0° нагиб ..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)