ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

Подобри го барањето

Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034

OMEGA air

Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2505706 - Пневматска дупчалка во гарнитура LX-034 z - 1/4Техничка информација- Брзина: 1.800 мин-1- Дијаметар на монтирање: 1-10 mm- Насока на вртење: лево-десно- Тежина: 1,1 кг- П..

Пневматска екцентрична полирка - 150mm

OMEGA air

Пневматска екцентрична полирка - 150mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2505709 - Пневматска екцентрична полирка - 150mmТехничка информација- Брзина: 10.000 мин-1- Дијаметар на дискот: 150 mm- Ексцентрично: 5 мм- Тежина: 1,15 кг- Потрошувачка на воздух..

Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm -  6.3bar

FERM power tools

Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm - 6.3bar

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

ATM1051 - Пневматска игличарка/хефталка 16 - 40mm -  6.3barСпецификации- Работен притисок: 4-7 bar- Должина спајалки: 16-40mm- Ширина на спајалки: 5.7mm- Должина на шајка: 15-..

Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7bar

OMEGA air

Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7bar

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2506300 - Пневматска игличарка/хефталка SF5040E 15 - 50mm - 7barТехничка информација- Работен притисок: 4-7 bar- Тип на муниција: TIP 90 шајки - TIP 12 спајалки- Должина спаја..

Пневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

OMEGA air

Пневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

1,999ДЕН. без ДДВ 1,694ДЕН.

2506874 - Пневматска комбинирана алатка со сајла (во гарнитура)Техничка информација- Сетот содржи масло за масло, клучеви и 10 брусилки- Големина на прибор: 3 мм- Брзина: 54.000 ми..

Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mm

OMEGA air

Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mm

4,999ДЕН. без ДДВ 4,237ДЕН.

2507207 - Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mmТехничка информација- Димензии на дискот: 50 и 70 mm- Работен притисок: 6,2 бари- Потрошувачка на воздух: 113 l / min- Број на..

Пневматска осцилаторна полирка 150mm

OMEGA air

Пневматска осцилаторна полирка 150mm

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

2506877 - Пневматска осцилаторна полирка 150mmТехничка информација- Димензија на дискот: 150 mm- Работен притисок: 6,2 бари- Потрошувачка на воздух: 250 l / min- Број на вртежи: 1...

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал

OMEGA air

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2506871 - Пневматска убодна пила за сечење лим/металТехничка информација- Фреквенција на сечење: 10.000 мин-1- Потрошувачка на воздух: 184 l / min- Работен притисок: 6,2 бари- Снаб..

Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3bar

FERM power tools

Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3bar

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

ATM1042 - Пневматска хефталка 12 - 25mm - 6.3barСпецификации- Работен притисок: 4-7 bar- Должина на спајалки: 12-25mm- Ширина на спајалки: 5mm- Капацитет: 100 парчињаВклучено - Мас..

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027

OMEGA air

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

2505708 - Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027 zТехничка информација- Брзина: 25.000 мин-1- Дијаметар на прифат: 3 или 6 mm- Тежина: 0,4 кг- Потрошувачка на воздух: 115 l ..

Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003

OMEGA air

Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003

4,999ДЕН. без ДДВ 4,236ДЕН.

2505711 - Пневматски аголен одвртувач/завртувач во гарнитура LX-003 z - 1/2Техничка информација- Брзина: 160 мин-1- Прифат: 1 / 2˝- максимален вртежен момент: 81 Nm- Тежина: 1,20 к..

Пневматски ножици за сечење лим/метал

OMEGA air

Пневматски ножици за сечење лим/метал

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

2506872 - Пневматски ножици за сечење лим/металТехничка информација- Фреквенција на сечење: 2.500 min-1- Потрошувачка на воздух: 170 l / min- Работен притисок: 6,2 бари- Снабдување..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 19 (2 страна/и)