Пиштоли за фарбање

Пиштоли за фарбање

Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800ml

FERM power tools

Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800ml

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

SGM1012 - Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W - 800mlСпецификации- Напон: 220-240V, 50Hz- Моќност: 110W- Максимален проток: 3.000ml/min.- Контејнер: 800mlОпис- Регулација на прот..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)