ЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИ

ЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИ -  

Подобри го барањето


Аголна брусилка 2600W - 230mm

FERM industrial

Аголна брусилка 2600W - 230mm

9,999ДЕН. без ДДВ 8,474ДЕН.

AGM1119P - Аголна брусилка 2600W - 230mm Спецификации- Напон: 220-240V~, 50/60Hz- Моќност: 2.600W- Дијаметар: Ø230mm- Брзина на празен од: 6.500/min.- Навој: M14- Тежина: 6.7k..

Аголна брусилка 710W - 115mm

FERM industrial

Аголна брусилка 710W - 115mm

3,299ДЕН. без ДДВ 2,796ДЕН.

AGM1112P - Аголна брусилка 710W - 115mm Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 710W- Дијаметар: Ø115mm- Брзина на празен од: 11.000/min.- Навој: M14- Тежина: 2.0kgОпис..

Апарат за заварување 40 - 100A

FERM power tools

Апарат за заварување 40 - 100A

5,900ДЕН. 12,499ДЕН. без ДДВ 5,000ДЕН.

-53%

WEM1042 - Апарат за заварување 40 - 100AСпецификации- Напон 2 30V, 50Hz- Струја за заварување 40-100A- Дебелина електрода 1.6 - 2.5- Кабел за варење 2.1m- Заземјување 1.5mОпис- Инд..

Апарат за заварување 55 - 160A

FERM power tools

Апарат за заварување 55 - 160A

13,999ДЕН. без ДДВ 11,864ДЕН.

WEM1035 - Апарат за заварување 55 - 160AСпецификации- Напон 230/400V, 50Hz- Струја за заварување 400V max/160A 2 30V max/140A- Дебелина електрода 2.0 - 4.0- Кабел за варење 2.1m- З..

Вибрациона брусилка 180W

FERM power tools

Вибрациона брусилка 180W

2,499ДЕН. без ДДВ 2,118ДЕН.

PSM1024 - Вибрациона брусилка 180W Спецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 180W- Брзина на празен од: 12.000/min.- Брусни движења: 24.000/min.- Брусна површинa: 90x187mmОпи..

Вибрациона брусилка 220W - 1/4

FERM industrial

Вибрациона брусилка 220W - 1/4

3,999ДЕН. без ДДВ 3,389ДЕН.

\PSM1028P - Вибрациона брусилка 220W - 1/4Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 220W- Брзина на празен од: 15.000/min.- Перниче: 105x113mm- Брусна хартија: 140x114mm- Тежи..

Вибрациона брусилка 240W

FERM power tools

Вибрациона брусилка 240W

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

PSM1034 - Вибрациона брусилка 240W Спецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 240W- Брзина на празен од: 6.000/min. 11.000/min.- Брусни движења: 24.000/min.- Брусна површинa: ..

Вибрациона брусилка 300W - 1/3

FERM industrial

Вибрациона брусилка 300W - 1/3

5,499ДЕН. без ДДВ 4,660ДЕН.

PSM1029P - Вибрациона брусилка 300W - 1/3Спецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 350W- Брзина на празен од: 13.000/min.- Перниче: 93x185mm- Брусна хартија: 93x230mm- Тежина:..

Делта брусилка 280W

FERM power tools

Делта брусилка 280W

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

DSM1009 - Делта брусилка 280WСпецификации- Напон: 230-240V~, 50Hz- Моќност: 280W- Брзина на празен од: 6.000-11.000/min.- Брусни движења: 12.000-22.000/min.- Брусна површина: 90x90..

Екцентрична брусилка 300W

FERM power tools

Екцентрична брусилка 300W

2,999ДЕН. без ДДВ 2,542ДЕН.

ESM1015 - Екцентрична брусилка 300WСпецификацииНапон: 230-240V~, 50HzМоќност: 300WБрзина на празен од: 6.000-13.000/min.Дијаметар: 125mmОпис- Velcro папуча- Варијабилна контрола на..

Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAX

FERM industrial

Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAX

21,999ДЕН. без ДДВ 18,643ДЕН.

HDM1040P - Електричен ударен чекан/кршач 1200W - 6KG SDS MAXСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1.200W- Удари во минута: 3.100/min.- Футер: SDS-max- Ударна енергија..

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAX

FERM industrial

Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAX

27,999ДЕН. без ДДВ 23,728ДЕН.

HDM1041P - Електричен ударен чекан/кршач 1500W - 11KG SDS MAXСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1.500W- Удари во минута: 1.000-1.900/min.- Футер: SDS-max- Ударна е..

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 69 (6 страна/и)