Столбни брусилки

Столбни брусилки за монтирање на работна маса

Столбна брусилка 150W - 150mm

FERM power tools

Столбна брусилка 150W - 150mm

3,499ДЕН. без ДДВ 2,965ДЕН.

BGM1019 - Столбна брусилка 150W - 150mmСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 150W- Димензии на камен: 150x16mm- Гранулација: P36/P60- Отвор: 12.7mm- Брзина на празен од: 2.950/..

Столбна брусилка 250W - 150mm

FERM power tools

Столбна брусилка 250W - 150mm

4,499ДЕН. без ДДВ 3,813ДЕН.

BGM1020 - Столбна брусилка 250W - 150mmСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 250W- Димензии на камен: 150x20mm;150x40mm- Гранулација: P36/P80- Отвор: 12.7mm- Брзина на празен о..

Столбна комбинирана брусилка 250W

FERM power tools

Столбна комбинирана брусилка 250W

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

BGM1021 - Столбна комбинирана брусилка 250WСпецификации- Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 250W- Отвор: 12.7mm; 20mm- Гранулација: P36/P80- Димензии на камен: 150x20mm и 200x40mm- Брзина..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)