Ременски компресори

Клипни компресори со ременски погон за оптимална работа на моторот

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

OMEGA air

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

35,000ДЕН. без ДДВ 29,661ДЕН.

Ново

1401454 - Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8barTехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 350- Вртежи во минута (мин-1): 950- Моќнос..

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

75,000ДЕН. без ДДВ 63,559ДЕН.

1400981 - Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

120,000ДЕН. без ДДВ 101,695ДЕН.

1400983 - Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11bar

200,000ДЕН. без ДДВ 169,492ДЕН.

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11barТехничка информација:- Проток на доводен воздух (l / min): 798- Моќност на моторот (kW): 5,5- Ел. врска (V / Hz / f): 400/50- М..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)