Акумулаторски аголни брусилки

Акумулаторски аголни брусилки

Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

FERM power tools

Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm

4,499ДЕН. без ДДВ 3,813ДЕН.

AGM1125 - Акумулаторска аголна брусилка 20V - 115mm (без батерија)Спецификации- Дијаметар на дискот: Ø 115 mm- Брзина на празен од: 8.000/min- Вртежен момент: 3.5 Nm- Вретено навој..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)