Рачни циркулари

Рачни циркулари

Прецизна рачна циркуларна пила 500W - 85mm

FERM power tools

Прецизна рачна циркуларна пила 500W - 85mm

6,999ДЕН. без ДДВ 5,931ДЕН.

CSM1043 - Прецизна рачна циркуларна пила 500W - 85mmСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 500W- Брзина на празен од: 3.500-6.500/min.- Дијаметар на пила: 85mm- Отвор: 15mm-..

Рачен цилкулар 1050W - 190mm

FERM industrial

Рачен цилкулар 1050W - 190mm

7,999ДЕН. без ДДВ 6,779ДЕН.

CSM1041P - Рачен цилкулар 1050W - 190mmСпецификации- Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 1050W- Брз.празен од: 4.900/min.- Дијаметар: Ø190 & Ø185mm- Отвор: Ø30 & Ø20mm- Регула..

Рачен циркулар 1200W - 185mm

FERM power tools

Рачен циркулар 1200W - 185mm

4,720ДЕН. 5,999ДЕН. без ДДВ 4,000ДЕН.

-21%

CSM1039 - Рачен циркулар 1200W - 185mmСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 1.200W- Регулација: 0-45°- Брзина на празен од: 5.000/min.- Дијаметар на пила: 185mm- Отвор: 20m..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)