Трачни брусилки

Трачни брусилки за обработка на дрво

Стабилна трачна брусилка 350W

FERM power tools

Стабилна трачна брусилка 350W

11,999ДЕН. без ДДВ 10,169ДЕН.

BGM1022 - Стабилна трачна брусилка 350WСпецификации- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 350W- Димензии на лента: 100x915mm- Дијаметар на диск: 150mm- Брзина на лента: 292m/min.- Брзин..

Трачна брусилка 950W

FERM power tools

Трачна брусилка 950W

5,499ДЕН. без ДДВ 4,660ДЕН.

BSM1024 - Трачна брусилка 950WСпецификации- Напон: 230V~, 50Hz- Моќност: 950W- Димензии на лента: 75x533mm- Површина на брусење: 75x135mm- Брзина на на лента: 380/min.Опис- Варијаб..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)