OMEGA air

Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOX

8,499ДЕН. без ДДВ: 7,203ДЕН.

2300971 - Потопна пумпа 900W - CSP900D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 900 W- Максимална потисна висина: 8,5 m- Максимален про..

Транспортна количка за терет - HT130

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT130

4,999ДЕН. без ДДВ: 4,236ДЕН.

2506772 - Транспортна количка за терет - HT130Техничка информација:- Максимално оптоварување: 130 kg- Димензии на панелот: 486 x 350 mm- Дијаметар на тркалото: 174 mm- Димензи..

Транспортна количка за терет - HT68

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT68

2,499ДЕН. без ДДВ: 2,118ДЕН.

2506770 - Транспортна количка за терет - HT68Техничка информација:- Максимално оптоварување: 60 kg- Димензии на панелот: 286 x 240 mm- Дијаметар на тркалото: 174 mm- Димензии ..

Транспортна количка за терет - HT90

OMEGA air

Транспортна количка за терет - HT90

3,499ДЕН. без ДДВ: 2,965ДЕН.

2506771 - Транспортна количка за терет - HT90Техничка информација:- Максимално оптоварување: 90 kg- Димензии на панелот: 385 x 245 mm- Дијаметар на тркалото: 150 mm- Димензии ..

Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOX

OMEGA air

Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOX

11,999ДЕН. без ДДВ: 10,169ДЕН.

2300972 - Хидрофор пумпа 1000W - CGP1000L - 19L - INOXТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 1.000 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Мак..

Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19L

OMEGA air

Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19L

7,999ДЕН. без ДДВ: 6,779ДЕН.

2300369 - Хидрофор пумпа 600W - CGP600L - 19LТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 600 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Макс. висина н..

Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOX

OMEGA air

Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOX

9,999ДЕН. без ДДВ: 8,474ДЕН.

2300487 - Хидрофор пумпа 800W - CGP800L - 19L - INOXТехничка информација:- За чиста вода- Волумен на челичен сад: 19l- Моќност: 800 W- Макс. висина на вшмукување: 7 m- Макс. висина..

Прикажани од 85 до 91 од вкупно 91 (8 страна/и)