OMEGA air

Пневматски секач во гарнитура LX-004

OMEGA air

Пневматски секач во гарнитура LX-004

2,999ДЕН. без ДДВ: 2,542ДЕН.

2505705 - Пневматски секач во гарнитура LX-004 z - 1/4Техничка информација- Фреквенција на удар: 3.500 bpm- Прицврстување со шест рабови: 10,2 mm- Тежина: 1,4 кг- Потрошувачка на в..

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z

OMEGA air

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z

6,999ДЕН. без ДДВ: 5,931ДЕН.

2505710 - Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z - 1/2Техничка информација- Механизам: Двоен ударен чекан- Брзина: 7.000 мин-1- Прифат: 1 / 2˝- Максимален вртежен мом..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра

1,999ДЕН. без ДДВ: 1,694ДЕН.

2504882 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 10 метра..

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра

2,499ДЕН. без ДДВ: 2,118ДЕН.

2504883 - Полиуретанско спирално црево F10x6.5mm - 15 метра..

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

OMEGA air

Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра

2,999ДЕН. без ДДВ: 2,542ДЕН.

,2504891 - Полиуретанско спирално црево F12x8mm - 15 метра..

Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOX

9,999ДЕН. без ДДВ: 8,474ДЕН.

2300483 - Потопна пумпа 1100W - CSP1100D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 1100 W- Максимална потисна висина: 9,5 m- Максимален ..

Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOP

OMEGA air

Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOP

12,999ДЕН. без ДДВ: 11,016ДЕН.

2300674 - Потопна пумпа 1200W - CSP1200C - INOX AUTOSTOPТехничка инфомација:- За чиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 1.200 W.- Максимална потисна висина: 40 m- Макс..

Потопна пумпа 250W - CSP250C

OMEGA air

Потопна пумпа 250W - CSP250C

2,893ДЕН. 2,999ДЕН. без ДДВ: 2,452ДЕН.

2300358 - Потопна пумпа 250W - CSP250CТехничка информација:- За чиста вода- Куќиште од пластика- Моќност: 250 W- Максимална потисна висина: 6 m- Максимален проток: 4000 l/h- Должин..

Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIM

OMEGA air

Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIM

5,999ДЕН. без ДДВ: 5,084ДЕН.

2300673 - Потопна пумпа 400W - CSP400C - INOX SLIMТехничка информација:- За чиста вода во фонтани- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 400 W- Максимална потисна висина: 6,..

Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOX

4,999ДЕН. без ДДВ: 4,236ДЕН.

2300360 - Потопна пумпа 400W - CSP400D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 400 W- Максимална потисна висина: 5 m- Максимален прото..

Потопна пумпа 550W - CSP550C

OMEGA air

Потопна пумпа 550W - CSP550C

3,999ДЕН. без ДДВ: 3,389ДЕН.

2300361 - Потопна пумпа 550W - CSP550CТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од пластика- Моќност: 550 W- Максимална потисна висина: 7 m- Максимален проток: 10.500 l/h- До..

Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOX

OMEGA air

Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOX

6,999ДЕН. без ДДВ: 5,931ДЕН.

2300359 - Потопна пумпа 750W - CSP750D - INOXТехничка информација:- За нечиста вода- Куќиште од нерѓосувачки челик- Моќност: 750 W- Максимална потисна висина: 8 m- Максимален прото..

Прикажани од 73 до 84 од вкупно 91 (8 страна/и)