OMEGA air

Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L

OMEGA air

Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L

600ДЕН. без ДДВ: 508ДЕН.

2900928 - Масло за пневматски алат, припремни единици, филтери и регулатори - 1L ..

Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влага

OMEGA air

Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влага

20,000ДЕН. без ДДВ: 16,949ДЕН.

2300985 - Одвлажнувач на воздух DH20/24 - Апсорбер за влагаТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 20 Lv за 24 часа на 30°C / 80% RH и 11 Lv за 24 часа на 27°C / 60% ..

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 R

16,999ДЕН. без ДДВ: 14,406ДЕН.

Перач под висок притисок 2100W - 170bar - STORM170 RТехничка информација:- Моќност: 2100 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 170 бари- Макс. проток на вода: 7,67 l / h- Дозволен..

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 R

26,999ДЕН. без ДДВ: 22,881ДЕН.

2300575 - Перач под висок притисок 2700W - 195bar - STORM195 RТехничка информација:- Моќност: 2700 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 195 бари- Макс. проток на вода: 558 l..

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

OMEGA air

Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 R

36,999ДЕН. без ДДВ: 31,355ДЕН.

2300675 - Перач под висок притисок 3200W - 225bar - STORM225 RТехничка информација:- Моќност: 3200 W- Напон: 230V / 50Hz- Макс. притисок: 225 бари- Макс. проток на вода: 590 l..

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150

99,999ДЕН. без ДДВ: 84,745ДЕН.

2301025 - Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW - 150bar - HWC STORM150Техничка информација:- Макс. работен притисок: 150 бари- Проток: 430 l / h- Макс. температура на водат..

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160

149,999ДЕН. без ДДВ: 127,118ДЕН.

2301026 - Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW - 160bar - HWC STORM160Техничка информација:- Макс. притисок: 160 бари- Работен притисок: 40-130 бари- Проток: 240-500 l / h-..

Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210

199,999ДЕН. без ДДВ: 169,491ДЕН.

2301027 - Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW - 210bar - HWC STORM210Техничка информација:- Макс. притисок: 210 бари- Работен притисок: 40-170 бари- Проток: 400-800 l..

Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240

249,999ДЕН. без ДДВ: 211,864ДЕН.

2301028 - Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW - 240bar - HWC STORM240Техничка информација:- Макс. притисок: 240 бари- Работен притисок: 30-200 бари- Проток: 500-1000 l / h..

Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOX

OMEGA air

Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOX

344,000ДЕН. 399,999ДЕН. без ДДВ: 291,525ДЕН.

2301029 - Перач под висок притисок на топла вода 7.9KW - 210bar - HWC STORM210 INOXТехничка информација:- Куќиште од не'рѓосувачки челик- Работен притисок: 30-170 бари- Макс. прити..

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

8,999ДЕН. без ДДВ: 7,626ДЕН.

2300255 - Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 15 kW- Проток на воздух: 320 m 3 / h- Потрошувачка на гориво: 1,09 kg/h..

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

OMEGA air

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

12,999ДЕН. без ДДВ: 11,016ДЕН.

2300774 - Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 650 m 3 / h- Потрошувачка на гориво:..

Прикажани од 49 до 60 од вкупно 91 (8 страна/и)