OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

OMEGA air

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW - OG-30 IND (300 - 600m2)

69,999ДЕН. без ДДВ: 59,321ДЕН.

2300586 - Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-30 IND (300 - 600m2)Техничка информација:- Грејна моќност: 30 kW- Проток на воздух: 780 m 3 / h- Потрошувачка на..

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)

6,999ДЕН. без ДДВ: 5,931ДЕН.

2300262 - Индустриска електрична греалка 3KW - EG-3R (30 - 70m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 1.5 до 3 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 280 m 3 / ч- Напон:..

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)

9,999ДЕН. без ДДВ: 8,474ДЕН.

2300471 - Индустриска електрична греалка 5KW - EG-5R (50 - 100m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 2.5 до 5 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 388 m 3 / ч- Напон..

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

OMEGA air

Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)

15,999ДЕН. без ДДВ: 13,558ДЕН.

2300472 - Индустриска електрична греалка 9KW - EG-9R (100 - 200m2)Техничка информација:- Грејна моќност: Од 4.5 до 9 kW- Вграден термостат- Проток на воздух: 410 m 3 / ч- Напо..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIR

55,000ДЕН. без ДДВ: 46,610ДЕН.

2300594 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH50 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 50 l- Проток на воздух:..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIR

80,000ДЕН. без ДДВ: 67,797ДЕН.

2300991 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување/24 часа на 30°C/80%RH: 70 l- Проток на воздух: 400 m..

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIR

OMEGA air

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIR

90,000ДЕН. без ДДВ: 76,271ДЕН.

2300595 - Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 - Апсорбер за влага PROAIRТехничка информација- Капацитет за одвлажнување/24 часа на 30°C/90%RH: 90 l- Проток на воздух: ..

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од М3 до М12

OMEGA air

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од М3 до М12

3,500ДЕН. без ДДВ: 2,966ДЕН.

2507043 - Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-713 од M3 до M12 Техничка информација:- Дворачни клешти за поп нитни - За M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12..

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од М3 до М6

OMEGA air

Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од М3 до М6

2,000ДЕН. без ДДВ: 1,695ДЕН.

2507044 - Клешти за поп нитни во гарнитура HRG-724C од M3 до M6 Техничка информација:- Еднорачни клешти за поп нитни - За M3, M4, M5, M6..

Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar (со две глави)

OMEGA air

Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar (со две глави)

40,000ДЕН. без ДДВ: 33,898ДЕН.

1401575 - Компресор клипен VFL410/100L - 2.2KW - 230V - 10bar Техничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 410- Моќност на моторот (kW): 2.2- Д..

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11bar

200,000ДЕН. без ДДВ: 169,492ДЕН.

Компресор ременски JPN850/500L - 5.5KW - 400V - 11barТехничка информација:- Проток на доводен воздух (l / min): 798- Моќност на моторот (kW): 5,5- Ел. врска (V / Hz / f): 400/50- М..

Масло за клипни компресори - 1L

OMEGA air

Масло за клипни компресори - 1L

600ДЕН. без ДДВ: 508ДЕН.

2900027 - Масло за клипни компресори - 1L..

Прикажани од 37 до 48 од вкупно 91 (8 страна/и)