OMEGA air

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

OMEGA air

Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8bar

35,000ДЕН. без ДДВ: 29,661ДЕН.

1401454 - Компресор ременски JP360/100L - 2.2KW - 220V - 8barTехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 350- Вртежи во минута (мин-1): 950- Моќнос..

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

75,000ДЕН. без ДДВ: 63,559ДЕН.

1400981 - Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 510- Вртежи во минута (мин-1): 1.400- Моќн..

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

OMEGA air

Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11bar

120,000ДЕН. без ДДВ: 101,695ДЕН.

1400983 - Компресор ременски JPN650/270L - 4KW - 400V - 11barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 640- Вртежи во минута (мин-1): 1.480- Моќн..

Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влага

OMEGA air

Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влага

15,000ДЕН. без ДДВ: 12,712ДЕН.

2300986 - Одвлажнувач на воздух DH10/24 - Апсорбер за влагаТехничка информација- Капацитет за одвлажнување: 10 Lv за 24 часа на 30°C / 80% RH и 5 Lv за 24 часа на 27°C / 60% R..

Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8bar

12,000ДЕН. без ДДВ: 10,169ДЕН.

1401585 - Безмаслен тивок клипен компресор DPS110/5L - 0.55KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 110- Моќност на моторот (kW)..

Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10bar

60,000ДЕН. без ДДВ: 50,847ДЕН.

1401492 - Безмаслен тивок клипен компресор DPS400/100L - 2.2KW - 230V - 10barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 400- Моќност на мотор..

Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8bar

16,000ДЕН. без ДДВ: 13,559ДЕН.

2050086 - Безмаслен тивок клипен компресор XS137/24L - 0.75KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 137- Моќност на моторот..

Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

30,000ДЕН. без ДДВ: 25,424ДЕН.

2050075 - Безмаслен тивок клипен компресор XS274/50L - 1.5KW - 230V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 274- Моќност на моторот ..

Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8bar

185,000ДЕН. без ДДВ: 156,780ДЕН.

2050077 - Безмаслен тивок клипен компресор XS600/150L - 3.3KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 600- Моќност на моторот (kW)..

Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8bar

260,000ДЕН. без ДДВ: 220,339ДЕН.

2050078 - Безмаслен тивок клипен компресор XS960/270L - 5KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на доводен воздух (l / min): 960- Моќност на моторот (kW): 5.0- Ел. врска (V ..

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

OMEGA air

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

300,000ДЕН. без ДДВ: 254,237ДЕН.

2050079 - Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8barТехничка информација:- Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 1.440- Моќност на мот..

Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10bar

OMEGA air

Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10bar

120,000ДЕН. без ДДВ: 101,695ДЕН.

1401131 - Бензински клипен компресор со агрегат ЈPN400/100L - 4.0KW - 10barТехничка информација:- Проток на влезен воздух (l / min): 390- Вртежи во минута (мин-1): 1.100- Моќн..

Прикажани од 13 до 24 од вкупно 91 (8 страна/и)