Мени
Продавница
00

Cart

Компресор со погон на ремен JPN650/270L

110.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Проток на воздух (l/min): 640
 • Вртежи во минута (min-1): 1.480
 • Моќност на моторот (kW): 4
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 11
 • Волумен на сад под притисок (l): 270
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1550 x 590 x 1100
 • Тежина (kg): 125
 • Ниво на бучава (dB): 95

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор со погон на ремен JPN650/270L – 4KW – 400V – 11bar
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 640
 • Вртежи во минута (min-1): 1.480
 • Моќност на моторот (kW): 4
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 11
 • Волумен на сад под притисок (l): 270
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1550 x 590 x 1100
 • Тежина (kg): 125
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Тежина 125 кг
Димензии 1550 × 590 × 1100 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена