Мени
Продавница
00

Cart

Пневматска мини аголна полирка 70mm

4.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Димензии на дискот (mm): 50 и 70
 • Работен притисок (bar): 6,2
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 113
 • Број на вртежи (min-1): 15000
 • Сунѓер за грубо и фино полирање со дијаметар од 70 mm
 • Сунѓер со дијаметар од 70 mm
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P800
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P1200
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P2000

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматска мини аголна полирка/брусилка 70mm
Технички податоци
 • Димензии на дискот (mm): 50 и 70
 • Работен притисок (bar): 6,2
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 113
 • Број на вртежи (min-1): 15000
 • Сунѓер за грубо и фино полирање со дијаметар од 70 mm
 • Сунѓер со дијаметар од 70 mm
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P800
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P1200
 • 3 x шмигла со дијаметар од 70 mm, P2000

Дополнителни информации

Тежина 2 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло