Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаКонтакт

Контакт

Важна порака до нашите ценети клиенти

Работиме вредно за да дојдеме до секој клиент кој побарал контакт. Ние сме ентузијасти за алатки кои разбираат колку нашите клиенти се желни да ја добијат својата опрема.

Продажба / 070 315 566

Понеделник до Петок: од 09:00 до 17:00
Сабота: од 10:00 до 15:00

Сервис / 076 501 730

Понеделник до Петок: од 09:00 до 17:00
Сабота и Недела: Затворено

Магацин, сервис и големопродажба

Магацин и големопродажба
  • Tel: +389 (0) 70 315 566
  • Fax: +389 (0) 22 533 527
  • Email: info@alpetehna.mk
  • Ул.15 бр.40, Јурумлери, Скопје, Р. Македонија
Сервисен центар
  • Tel: +389 (0) 76 501 730
  • Fax: +389 (0) 22 533 527
  • Email: servis@alpetehna.mk
  • Ул.15 бр.40, Јурумлери, Скопје, Р. Македонија
Ви треба помош?

Ве молиме изберете опција која ќе ни помогне најдобро да ве услужиме.