Мени
Продавница
00

Cart

Компресор клипен VB400/100L

30.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

Компресор клипен VB400/100L – 2.2KW – 230V – 8bar
Tехнички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 400
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): 100
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1050 x 450 x 780
 • Тежина (kg): 75
 • Ниво на бучава (dB): 95

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор клипен VB400/100L – 2.2KW – 230V – 8bar
Tехнички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 400
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): 100
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1050 x 450 x 780
 • Тежина (kg): 75
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Димензии 1050 × 450 × 780 cm
Бренд

Гаранција