Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАОДВЛАЖНУВАЧИ НА ВОЗДУХКатегорија "Индустриски одвлажнувачи на воздух - апсорбери за влага"

Индустриски одвлажнувачи на воздух - апсорбери за влага

Индустриски одвлажнувачи на воздух, апсорбери за влага од Германскиот производител TROTEC и Словенскиот производител OMEGA AIR, се идеални за употреба во магацини, складишта, производствени погони и други индустриски објекти. Познат по својата издржливост, може да ја заштити скапата опрема и инвентарот од оштетување на влагата. Индустрискиот одвлажнувач, апсорбер за влага од TROTEC е вашиот верен сојузник во борбата против влагата. Специјално дизајниран за индустриски простории, тој нуди капацитет за одвлажнување, висок проток на воздух и енергетска ефикасност. Со TROTEC влагата нема шанси! 🌬️💧

Се прикажуваат сите 6 резултати