Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаИнформации за испорака

Информации за испорака

Цената за испораката е 300 ден. за вкупна нарачка до 6000 ден, додека над 7000 ден испораката е бесплатна.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 2 до 3 работни дена , до секоја адреса (во градовите), додека за околните населени места, испораката е до најблискиот град.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштетени. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

Информации за достава

За сите други информации контактирајте не на телефонските броеви 070 315 566 или преку е-маил info@alpetehna.mk
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете директно да ги контактирате и доставните служби   “Карго Експрес ”  на телфонски број 070 269 459 или преку е-маил info@kargoekspres.mk