Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаБрендови

Брендови

БРЕНДОВИ | АЛПЕ ТЕХНА – OMEGA AIR, TYROLIT, FERM и TROTEC

АЛПЕ ТЕХНА Овластен увозник и сервис за Македонија на брендовите: OMEGA AIR – Slovenia, TYROLIT – Austria, FERM power tools – Netherlands, TROTEC GmbH – Germany, AERSERVICE – Italy.

OMEGA AIR, Slovenia производната програма на компанијата се состои од следниве производи: филтри и опрема за компримиран воздух, сушачи за компримиран воздух, сепаратори на кондензат, електронски/механички/автоматски одводи на кондензат, сепаратори за вода/масло, садови под притисок, генератори на азот и кислород.

TYROLIT GROUP, Austria компанија која е водечки производител на абразивни алати и системи за обработка на површини. Основана е во 1919 година и има присуство во повеќе од 80 земји. Компанијата произведува широк спектар на алати и решенија за обработка на метали, бетон, камен и стакло, како и за режење, шлифање, пречекорување и полирање.

FERM POWER TOOLS, Netherlands е компанија која се специјализира за производство и продажба на електрични алати и машини за професионална и домашна употреба. Основана е во 1965 година и во текот на годините развила широка палета на производи вклучувајќи алати за обработка на дрво, метал, пластика, како и алати за воздушна компресија, батериски алати и др.

Одберете го вашиот Бренд!