Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаРегистрирај гаранција

Регистрирај гаранција

  AUTHORIZED WARRANTY

  Регистрирајте ги вашите производи брзо и лесно онлајн за лиценцирана и продолжена гаранција.

  Регистрациона форма

  Вашето Име и Презиме:

  Адреса:

  Вашата Е-маил адреса:

  Вашиот телефонски број:


  Избери производ за регистрација:

  Шифра на производот (SKU):

  Сериски број на производот:

  Внесете го името на Продавачот/Дилерот:

  Име на фирма/физичко лице на кое ќе гласи гарантниот лист:

  Датум на купување на производот:

  Број на фактура/фискална сметка:

  Времетраење на гаранција:

  Одберете фајл за прикачување на Фактура/Фискална сметка:

  5 + 6 =

  Се согласувам моите податоци да бидат зачувани

  Сите податоци мора да бидат точни за да важи гаранцијата. АЛПЕ ТЕХНА не одговара за погрешно внесени податоци.

  Одберете го вашиот Бренд!