Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПартнерска програма

Партнерска програма

Аплицирај за наш дистрибутер

Придружете ни се и станете дел од нашата успешна дилерска мрежа на партнери. Нашата програма нуди одлични можности за зголемување на вашите приходи преку апликација за дистрибуција на нашите производи.

Аплицирај

Испрати е-маил: info@alpetehna.mk

Закажи термин

Јави се: 070 315 566

Магацин, големопродажба и сервис

Магацин, големопродажба и сервис
  • Tel: +389 (0) 70 315 566
  • Fax: +389 (0) 22 533 527
  • Email: info@alpetehna.mk
  • Ул.15 бр.40, Јурумлери, Скопје, Р. Македонија
Апликација за дистрибуција

За да аплицирате, пополнете ја следната форма и испратете ја до нашата логистика.

    5 + 6 =