Словениски бренд ! 

PROAIR™ 

БЕЗМАСЛЕНИ ТИВКИ КОМПРЕСОРИ ! 


Словениски бренд ! 

PROAIR™ 

КЛИПНИ РЕМЕНСКИ КОМПРЕСОРИ ! 

OMEGA AIR™ PROAIR МК

ПЕРАЧИ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК !

ФЕРМ МК

дизајнирани и развиени во ХОЛАНДИЈА !

FERM INDUSTRIAL™ 

високо квалитетни алати повеќе од 50 години !

ФЕРМ МК

Холандски бренд !

FERM POWER TOOLS™ алати и прибор

Совршен алат за секоја работа !

ТИРОЛИТ МК

Австриски бренд !

TYROLIT group™ индустриски алати

Круни, дискови, абразивни матријали !

free_shipping

Бесплатна испорака!

За сите нарачки!

return

Рекламации!

Поврат на средства или замена на производи

payment-secure

Во готовина при достава, фактура или со платежна картичка онлајн

support247

Пост продажна техничка подршка

Телефон: +389 (0) 70 315 566

FERM INDUSTRIAL - Индустриски алати дизајнирани во ХОЛАНДИЈА!

FERM АГОЛНИ БРУСИЛКИ

FERM POWER TOOLS - Совршен алат за секоја работа!

Алати За Глодање И Рендисување
CSM1039 - Рачен Циркулар 1200W - 185mm

FERM MK !

ФЕРМ - СОВРШЕН АЛАТ ЗА СЕКОЈА РАБОТА!

PROAIR MK !

OMEGA AIR - PROAIR SLOVENIA


OMEGA AIR MK !