Мени
Продавница
00

Cart

Пневматски пиштол за забивање шајки CN90

26.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Тежина на пиштолот (kg): 4,25
 • Работен притисок (bar):  од 5,8 до 8
 • Потрошувачка на воздух (l): 0,9 литри во циклус
 • Должина на шајки (mm): од 55 до 90
 • Дијаметар на главата на шајки (mm): од 5 до 6
 • Дијаметар на шајки (mm):  од 2,8 до 3,5
 • Капацитет на шаржер за шајки:  од 225 до 300 парчиња
 • Тип на шајки: мазни, спирални, прстенести
 • Врзување: жица
 • Наклон на врзување: 15 °

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматски пиштол за забивање шајки CN90 55mm – 90mm (Шајкарка)
Технички податоци
 • Тежина на пиштолот (kg): 4,25
 • Работен притисок (bar):  од 5,8 до 8
 • Потрошувачка на воздух (l): 0,9 литри во циклус
 • Должина на шајки (mm): од 55 до 90
 • Дијаметар на главата на шајки (mm): од 5 до 6
 • Дијаметар на шајки (mm):  од 2,8 до 3,5
 • Капацитет на шаржер за шајки:  од 225 до 300 парчиња
 • Тип на шајки: мазни, спирални, прстенести
 • Врзување: жица
 • Наклон на врзување: 15 °

Дополнителни информации

Тежина 4,25 кг
Бренд

Гаранција

Рок за испорака

Од 10 до 15 дена

Земја на потекло