Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИКомбинирани чеканиЕлектропневматски комбиниран чекан 1100W – 6.6KG SDS MAX

Електропневматски комбиниран чекан 1100W – 6.6KG SDS MAX

19.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.100W
 • Удари во минута: 300-760/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 1-7 Joule
 • Тежина: 6.6kg
 • Капацитет за дупчење: 35mm

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

HDM1043P – Електропневматски комбиниран чекан 1100W – 6.6KG SDS MAX (3 функции)
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.100W
 • Удари во минута: 300-760/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 1-7 Joule
 • Тежина: 6.6kg
 • Капацитет за дупчење: 35mm
Опис
 • 3 Функции (ударно дупчење, длетување, ударно длетување)
 • Универзален SDS-max футер
 • Мек старт
 • Варијабилна контрола на брзина
 • Задна рачка за намалување на вибрациите
Вклучено
 • 3m гумен кабел
 • Ергономска рачка
 • Лизгачка спојка со мерило
 • Куфер за складирање

Дополнителни информации

Тежина 6,6 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло