Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски фен со регулација 2000W

3.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 2.000W
 • Регулација на температура:
 • Варијабилно
 • Темп/рег 1: 50° – (250L/min.)
 • Темп/рег 2: 50° – 450° – (250L/min.)
 • Темп/рег 3: 90° – 600° – (500L/min.)
 • Тежина: 0.9kg

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

HAM1017P – Индустриски фен со регулација 2000W
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 2.000W
 • Регулација на температура:
 • Варијабилно
 • Темп/рег 1: 50° – (250L/min.)
 • Темп/рег 2: 50° – 450° – (250L/min.)
 • Темп/рег 3: 90° – 600° – (500L/min.)
 • Тежина: 0.9kg
Опис
 • Заштита од прегревање
 • Керамички греачи
 • 3 регулации
 • Констатна регулација на температура со потенциометар
 • 3m гумен кабел

Дополнителни информации

Тежина 0,9 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло