Мени
Продавница
00

Cart

Ударна дупчалка 710W – 13mm

3.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 710W
 • Брзина на празен од: 0-3.200/min.
 • Удари во минута: 0-51.200/min.
 • Футер: Ø1.5-13mm
 • Тежина: 2.0kg

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

PDM1049P_K – Ударна дупчалка 710W – 13mm (самостезен футер)
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 710W
 • Брзина на празен од: 0-3.200/min.
 • Удари во минута: 0-51.200/min.
 • Футер: Ø1.5-13mm
 • Тежина: 2.0kg
Опис
 • Брзостезен футер
 • Дупла функција на ударно дупчење
 • Варијабилна контрола на брзина
 • Лизгачка спојка со мерило
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Клуч за стегање на футер
 • Ергономска рачка
 • Лизгачка спојка со мерило

Дополнителни информации

Тежина 2 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло