Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИКршачи за бетонЕлектричен ударен чекан/кршач 1500W – 11KG SDS MAX

Електричен ударен чекан/кршач 1500W – 11KG SDS MAX

29.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.500W
 • Удари во минута: 1.000-1.900/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 6-25 Joule
 • Тежина: 11kg

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

HDM1041P – Електричен ударен чекан/кршач 1500W – 11KG SDS MAX
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.500W
 • Удари во минута: 1.000-1.900/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 6-25 Joule
 • Тежина: 11kg
Опис
 • SDS-max футер
 • Моќна тешка ударна машина (6-25Joule – 11kg)
 • 12 Степени на подесување
 • AVC – антивибрациска контрола
 • 5m гумен кабел
 • Куфер за складирање
Вклучено
 • Рачка
 • Шпиц
 • Длето

Дополнителни информации

Тежина 11 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло