Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАЕЛЕКТРИЧНИ АЛАТИКршачи за бетонЕлектричен ударен чекан/кршач 1200W – 6KG SDS MAX

Електричен ударен чекан/кршач 1200W – 6KG SDS MAX

21.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Удари во минута: 3.100/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 14 Joule
 • Тежина: 6.2kg

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

HDM1040P – Електричен ударен чекан/кршач 1200W – 6KG SDS MAX
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Удари во минута: 3.100/min.
 • Футер: SDS-max
 • Ударна енергија: 14 Joule
 • Тежина: 6.2kg
Опис
 • SDS-max футер
 • Моќна лесна ударна машина (14 Joule – 6.2kg)
 • 12 Степени на подесување
 • AVC – антивибрациска контрола
 • 5m гумен кабел
 • Куфер за складирање
Вклучено
 • Рачка
 • Шпиц
 • Длето

Дополнителни информации

Тежина 6,2 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло