Мени
Продавница
00

Cart

Пневматска хефталка F32RC

2.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Работен притисок (bar): од 4,8 до 7,5
 • Тип на муниција: TIP 12 спајалки
 • Должина спајалки (mm): од 10 до 32
 • Капацитет на шаржер: 100 парчиња
 • Димензии (l x w x h) (mm): 248 x 60 x 282
 • Тежина (kg): 1,5

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Пневматска хефталка F32RC
Технички податоци
 • Работен притисок (bar): од 4,8 до 7,5
 • Тип на муниција: TIP 12 спајалки
 • Должина спајалки (mm): од 10 до 32
 • Капацитет на шаржер: 100 парчиња
 • Димензии (l x w x h) (mm): 248 x 60 x 282
 • Тежина (kg): 1,5

Дополнителни информации

Тежина 1,5 кг
Димензии 248 × 60 × 282 cm
Бренд

Гаранција

Земја на потекло