Мени
Продавница
00

Cart

Пневматски ножици за сечење лим/метал

2.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • Фреквенција на сечење (min-1): 2.500
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 170
  • Работен притисок (bar): 6,2
  • Приклучок: 1/4˝
  • Максимална дебелина на сечење: Fe до 1,2 mm, Alu до 1,4 mm

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматски ножици за сечење лим/метал
Технички податоци
  • Фреквенција на сечење (min-1): 2.500
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 170
  • Работен притисок (bar): 6,2
  • Приклучок: 1/4˝
  • Максимална дебелина на сечење: Fe до 1,2 mm, Alu до 1,4 mm

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло