Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПНЕВМАТСКИ АЛАТИПневматски пиштоли за фарбањеПневматски пиштол за фарбање со горна чашка – Black Line

Пневматски пиштол за фарбање со горна чашка – Black Line

1.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • Капацитет на контејнерот: 500cc
  • Млазница: 1.5mm
  • Работен притисок (bar): 3 до 4
  • Лесно повторно полнење

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматски пиштол за фарбање со горна чашка – Black Line
Технички податоци
  • Капацитет на контејнерот: 500cc
  • Млазница: 1.5mm
  • Работен притисок (bar): 3 до 4
  • Лесно повторно полнење

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло