Мени
Продавница
00

Cart

Пневматска игличарка ATM1051

3.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Работен притисок: 4-7 bar
 • Должина спајалки: 16-40mm
 • Ширина на спајалки: 5.7mm
 • Должина на шајка: 15-50mm
 • Капацитет: 100 парчиња

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

ATM1051 – Пневматска игличарка/хефталка 16 – 40mm –  6.3bar
Спецификации
 • Работен притисок: 4-7 bar
 • Должина спајалки: 16-40mm
 • Ширина на спајалки: 5.7mm
 • Должина на шајка: 15-50mm
 • Капацитет: 100 парчиња
Вклучено
 • Масло
 • 100 спајалки 40mm
 • 100 шајки 20mm
 • 100 шајки 30mm
 • DIN/Orion конектори
 • Кутија за складирање
 • 2 Hex клучеви

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло