Мени
Продавница
00

Cart

Пневматски крцкало во гарнитура LX-003 z

4.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Брзина (min-1): 160
 • Прифат: 1/2˝
 • Максимален вртежен момент (Nm): 81
 • Тежина (kg): 1,2
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 115
 • Приклучок: 1/4˝

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматски крцкало во гарнитура LX-003 z – 1/2

Технички податоци

 • Брзина (min-1): 160
 • Прифат: 1/2˝
 • Максимален вртежен момент (Nm): 81
 • Тежина (kg): 1,2
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 115
 • Приклучок: 1/4˝
Опис
 • 7 битови 1/2  со големина 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19 mm
 • Продолжување со рачка за битови
 • Редуктор
 • Продолжеток за битови
 • Зглобен продолжеток

Дополнителни информации

Тежина 1,2 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло