Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПНЕВМАТСКИ АЛАТИПневматски брусилкиПневматска челна брусилка во гарнитура LX-027 z

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027 z

2.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Брзина (min-1): 25000
 • Дијаметар на прифат (mm): од 3 до 6
 • Тежина (kg): 0,4
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 115
 • Приклучок: 1/4

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматска челна брусилка во гарнитура LX-027 z
Технички податоци
 • Брзина (min-1): 25000
 • Дијаметар на прифат (mm): од 3 до 6
 • Тежина (kg): 0,4
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 115
 • Приклучок: 1/4
Опис
 • 10 парчиња прибор од 6 до 3 mm
 • Прифат 3 mm
 • Монтажни клучеви
 • Конектор

Дополнителни информации

Тежина 0,4 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло